Flitens lampa

har lyst över Målda idag.... ikapp med solen. Den älskade maken har krattat tomten och handlat och fixat mat som vi ska grilla strax. Han ska bara hämta sin mor först och jag ska ta ett bad.
Jag har nämligen också försökt vara flitig idag. Planterat två pellisar i nya krukor, limmat fast en smal spets omkring mina fina änglakrukor som jag köpt på två olika secondhandaffärer för 5 kr st och sedan målat vita. Där i sitter det nu två Dr Wedsterlunds doftpellisar och doftar gott. Ska försöka ta en bild på det fönstret senare och lägga ut här.

Sedan har vi vitmålat två golv. Vardagsrum och sovrum. Dom var redan vitmålade sedan ett år tillbaka men vi kände att de behövde fräschas upp och oj vilken skillnad det blev. Jättefint! Går snabbt när man använder roller. När vi ändå var i farten med detta så passade vi på att stryka listerna i trappen också. Dom ska ju bli vita istället för blågrå som nu.
(Min man brukar skoja och säga... "vi och vi sa grisskiten" och naturligtvis är det han som gör det mesta. Men lite försöker jag med peta lite).

SEN sa kroppen stopp... ja jag vet jag SKA inte hålla på med sånt här... men jag kan ju inte låta mannen i mitt liv ta ansvar för allt fix här på gården. Försöker dra mitt strå till stacken så gott det går. Men det blir nog ett extra trudeluttpiller ikväll....


Nu väntar badet...

Tjo sa en ko!

Kommentarer
Postat av: Nisse

Ja du, du kan göra en hel del där hemma fast du är sjukskriven. Är man så frisk, så tycker jag man ska kunna sköta ett jobb också. men det är väl inte lika roligt. Försäkringskassan är nog intresserad av att läsa din blogg."Myglare"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-05-15 @ 19:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0