Soldag?!?

Bär inte söndag sitt namn efter solen? Njae... tveksamt. Idag är det nog bara halva dagen och knappt då heller som skulle kunna väcka minsta association till det. Vi har istället fortsatt pysslet inne. Stortvättat, mattor och allt möjligt, påbörjat städningen av källaren och tvättstugan, packat husvagnen och bäddat där. Lite kvar att packa iofs men en god bit på väg är vi. Varit in till Bollnäs och hämtat lilleman vid bussen har vi också. Nu vankas snart tacos här hemma och sen är det kväll.

Måndag och tisdag blir det att packa det sista, öva på sångerna vi ska sjunga på begravningen. Städa resten av huset, hämta hö, köpa skor till hästarna och spån och även storhandla mat till vår Ölandsvistelse. Tack och lov att Willy´s öppnat i Bollnäs. Inte en dag för tidigt. Sparar många sköna kronor på det.

Så tidigt på onsdagsmorgonen åker vi till Kumla och Maries begravning. Kan fortfarande inte fatta att min allra bästa vän är borta. Det är så overkligt!

Hade tänkt övernatta på Gustavsvik i Örebro, men jag tror vi åker en bit tills vi känner att det är dags att sova. Så vi övernattar kanske i närheten av Norrköping istället. Sedan på torsdag anländer vi till Löttorp där vi bokat en husvagnsplats redan. Det är så bra för min man behöver inte åka hem och hämta dottern. Hon får skjuts till Stockholm av bonusstorasyster och tar buss därifrån till Öland. Toppen!

Sessan och valpen följer med oss, de övriga djuren tar Emma hand om. Skönt och tryggt att ha henne boende här när vi är borta. Hon är bara för gullig den tjejen!

Nu ska jag vila ryggen lite innan det är dags för mysmiddag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0