Morning

Värken i nacken väckte mig kl 4 och har hållit mig vaken sen dess. Ligger och lyssnar på min älskade make som snarkar och valpen som snuttar. Har varit upp och fick se den stora röda strykarkatten (som vi kallar Zekes pappa). Zeke himself spatserade ut men tvärstannade när han kände vittring. Vad som hände sedan förtäljer inte historien.

I går valde jag och kompisen L sånger till begravningen. Blir nog tufft att sjunga på nåt så känslosamt som ens allra bästa väns begravning, men vi vill så gärna ge detta som en sista hälsning till vår älskade vän. Hoppas få pianokomp till, annars blir det till att plocka fram Fendern och katarra, som Marie skulle ha sagt. Ska öva lite idag. Pratade med en av Maries kompisar i Ö-bro igår. En god vän jag lärt känna genom Marie. Det är gott att få ventilera med någon som känner likadant.

Gjorde klart tidningen igår. Så nu ska den till tryckeriet i dag eller i morgon. Skönt att ha den gjord, så kan jag åka på semester med gott samvete sen.

En familj i Stockholm hörde av sig på mailen igår och var intresserade av valpen. Skulle ju vara skönt att hitta ny familj till honom så snabbt så han kan få flytta till sin nya matte och husse den 28 juli när han är leveransklar. Annars lär hösten också förhoppningsvis innehålla några fler valpar, från våra övriga tikar med. Spännande!

Pratade med en underbar dam på Löttorp igår som lät mig förboka den campingtomt jag ville ha. Längtar SÅ att få komma ner nu. Har börjat att planera och packa lite smått. Nästa torsdag är jag där. Skönt!

Nä nu ska jag försöka sova lite. Hörs nog mer under dagen,

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0