Ungar

Sitter och kollar på ett program från UR. Det handlar om ett gäng bortskämda ungar som flyttat tillsammans i ett kollektiv och som nu måste klara sig själva utan nån morsa som servar dom.

Jag känner att jag får fullkomlig SPUNK på dom. Ingen diskar efter sig, ingen städar, alla bara sitter slött och slappt här och var i soffor. Pengarna räcker inte för dom köper hellre godis än mat. Man snor hejvilt av det som de övriga har köpt och skyller ifrån sig när nåt fattas.

Om jag var förälder till nån av dom här ungarna skulle jag skämmas. Tänk att dom inte fått lära sig ett dyft hemma.

Jag känner mig som den värsta bitchmorsan men jag blir fullständigt galen när man ser dom här slöa och slappa ungarna. Dom sover mitt på dagen, är allmänt sunkiga och snuskiga och alla sitter och surar i varsitt hörn.

Deras uppdrag var att lägga en viss summa var till mat, storhandla, laga gemensam middag och skriva upp vem som ska göra vad. Hur svårt kan det vara.

Totalt bortcurlade ungar!!!!

Det ska verkligen bli kul att se hur detta slutar.


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag såg också programmet, och det gjorde även min 17-åriga dotter. Vi reagerade lika både hon och jag, så även yngre märker ju när det är ett helt galet sätt att leva på. Ja, undrar hur det går... :)

2010-02-26 @ 00:20:49
URL: http://sextiotrekilosovervikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0