Helgrapport

I fredags kom Lilleman som stannar ända till torsdag denna gång. Luttan hade tjejkväll med pizza och film och då valde vi andra (dvs jag, maken och lilleman också att köpa hämtpizza). Lilla Huset har SÅ goda pizzor. I lördags var det fixardag och i söndags med. Man vet knappt vad man håller på med för det är så mycket plock och fix när man nyss har flyttat. Men några kartonger blev i alla fall uppackade och några sladdar blev dragna och gästsängarna bäddade och tvättstugan ordentligt uppsorterad. Soffan i gillestugan har försetts med kuddar och filtar. Förrådet har sorterats upp i väntan på att nya kartonger ska välla in ifrån garaget. Hå hå ja ja....

På lördag kväll blev det tacos. Både med vanlig köttfärs och med makens special (kött som är specialstekt i coca cola bl a. - jättegott). Svärmor bor så nära oss nu (eller vi bor nära henne) så hon tog en promenad över åkern bara så kunde hon också äta middag med oss. Mysigt!

I går blev det fläskfilé och potatisgrätäng. Underbart det med och mycket uppskattat av hela familjen. Jag har en underbar make jag.

I helgen har barnen bakat pepparkakor. Åh vad gott det doftade i hela huset. Glaserade blev de också, pepparkakorna alltså - inte barnen :D

Vi går och gruvar oss lite för den eländiga köksväggen med superlimmad struktur tapet. Vi har fått tips på easycover bl a men vi vill nog ha bort den så det blir nog till att skrapa bort eländet. Trök!

Sen kommer den fina grå-vitrandiga tapeten upp. Då blir det snyggt till jul i köket. Härligt!

Har ni klarat er från förkylning? Det har inte vi. I helgen har vi snorat i kapp alla fyra, men vi hoppas det går över snabbt för sånt har man inte tid med innan jul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0