Ok då

Mannen påpekade idag att den finns folk som fått snygga headers och ändå inte bloggar.... syftande på mig och Carro....

Själv svarade jag trotsigt... tänker jag inte alls göra... har inget att skriva om för allt är så tråkigt just nu... pengarna är slut... har ännu inte lyckats få ihop varsin lön än.... men snart får mannen köra igång sitt företag och då blir det annat hoppas jag.

Själv jobbar jag ju heltid, men min lön går åt till räkningar och nödvändig mat... sen är det stopp. Suck... men jag vet att vi inte är ensamma... och det går ju runt om än väldigt knackigt... Jo för ska man lita till Akassor och Fkassor så är det ingen större ordning. Dom betalar ut pengar när dom har tid och lust dom... oftast måste dom ha både ock samtidigt - vilket verkar inträffa ytterst sällan.

Sen skulle jag behöva hyra in ett gäng gratisarbetare som kunde ta tag i sånt som behöver göras men som inte hinns eller går låååångsamt.... Städa ute i stallet, plocka ur ladan som sålts och håller på plockas isär, bygga väggar i den stalldel som vi inte har som stall, tapetsera hallen, måla stall, hundhus, renovera "drängkammaren", köra skräp till tippen, byta räcke på balkongen, putsa fönstren, hänga upp besvärliga kornischer, städa ur husvagnen för vintern, bära in alla utemöbler i den nystädade förrådsdelen, klippa Lizzie, renovera badrummet uppe (rörmokare hitåt tack), ta tre trasiga fönster till glasmästaren.... ja listan kan göras lång.

Svårt att hitta nån större ork och inspiration när man kliver upp halv 6, åker hemifrån tjugo i sju och inte är hemma igen förrän runt halv 6. Man gör det nödvändigaste. Således städade och tvättade jag hela helgen samt kokade lingonsylt. Det var väl de nödvändigaste denna helg.

Usch vad trött jag blev av att fundera på det där... tror jag skulle behöva en spavistelse nu. Men det blir väl nån gång lagom till pensionen... blä.. känner mig negativ just nu.... dete är sällan och brukas dessbättre inte hålla i sig särskilt länge......

Så - på återhörande och då hoppas jag ha nåt bättre att skriva om än eländeåskitpisströk!

Poss på er allihop!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som om du behöver en handlingskraftig karl :)

2009-09-15 @ 10:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0