Fryyyyyyyser

Är rädd att jag håller på att bli sjuk. Det har jag inte råd med! Inte när jag har bara 75 % lön och ingen a-kassa. Då behövs varenda öre. Fryser och har ont i kroppen.

I lördags var jag ute och red Indy. Det var jätteroligt och hon har allt en häst ska ha tycker jag. Helt underbar är hon. Vet att sambon lagt ut en bild på oss på sin blogg. Men det tänker jag göra här också, i alla fall. Kallt var det så jag fick bylsa på mig en massa extra kläder men solen sken och det var härligt.


Visst är hon alldeles underbar våran Indy.

Grymling och hans fodervärd Jenny hängde med ett tag. Men sen vände dom för dom hade redan varit ute ett tag. Då tyckte Indy det blev lite tråkigt, så hon försökte stanna några gånger, men gav upp när hon insåg att den här nya ryttarinnan är minst lika envis som sin dotter som normalt brukar rida henne.

Dottern åker upp till fjällen på lördag för att fira sportlov med farmor och farfar. Lilleman kommer hit och firar sportlov med sin mamma.... bra ord det där tycker jag.... firar sportlov.

En annan tråkig sak är att det nog inte blir någon hundutställning på länge för Lizzie. På kort tid har hon lyckats tova ihop fullständigt. Så nu blir det saxen. Men klippta maltesrar är också fina och så blir dom så glada när tovorna är borta och pälsen kort.



Hon är bara finast ändå vår lilla Lizza-frizza.

Ja ja.... ska inte gråta över spilld mjölk. Det är som det är med detta och jag har så otroligt mycket annat att glädjas åt.

Nu ska jag ta en kopp hett tea, krypa ner i sängen och samla krafter till kvällens möte.....

Ha de´!

Kommentarer
Postat av: Sambon

Ah! Det var en härlig dag! :)

2009-02-17 @ 16:47:39
URL: http://klatuu.blogg.se/
Postat av: Marita.

Hallå där uppe i snön!

Vad härligt det ser ut, man blir ju lite avis. Hoppas du inte sjuknar in och att kvällsmötet går bra.

Kram från en som HAR sportlov men som är less ändå....

2009-02-17 @ 19:18:49
Postat av: Marie

Men ja vät en teserflicka till som är minst lika fin som Lizzie, och det är min lilla CandyKiddiepoopoo :)

2009-02-17 @ 19:19:36
URL: http://tesermatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0