Lite trött

Har åkt en massa bil idag. Kvart i tio i morse, efter en god frukost, satte sambon, jag och de båda barnen tillika deras hundar i vår Renault för att åka till gurkstaden Västerås. Där var det hundutställning, men vi åkte dit enkom för Malteserringens årsmöte. Det var kul att återse gamla bekanta. Träffade Hjördis uppfödare Göran som jag inte sett på flera år. Det var jättekul. Han var där och ställde sina japaneser.

När  detta med hunderiet var överstökat och barnen hade bränt lite kosing på namnskyltar och koppel till sina vovvar åkte vi till Bålsta där vi skulle hämta stora sonens bil. Han har haft batteristrul med bilen och den kändes inte tillförlitlig för honom så vi tog hem den för att titta lite på den och försöka hitta ev fel. Men innan Bålsta blev det ett snabbesök på "Donken" eller restaurang Gyllene Måsen som sambon brukar säga. Där spillde lilleman cola över sina byxor varpå hans ömma moder snabbt fick springa in på en "utförsäljning av kläder". Hittade ett par brallor och då skulle givetvis storasyster också ha ett par, så man kan lugnt säga att det varit korsdrag i plånboken idag.

Nu är vi riktigt överbarcelonesisk idag. Vi ska äta middag NU. Alltså kl 20 över tio på kvällen..... det du Marc... det bräcker du nog inte.... eller?

Sen kommer jag garanterat att somna framför tvn... vilket inte gör nåt eftersom det är i sängen det.

Ha de´!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Vila du ut - det behöver alla!

2009-04-28 @ 00:31:54
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0