Sjukhuset

I några dagar nu har sambon gått och haft ont i magen. Lite feber har han också haft men eftersom både jag och dottern varit förkylda och febriga så tänkte han att febern nog berodde på förkylning. Men så natten till torsdag fick han riktigt ont. Jag tyckte han var svullen magens högra sida och så började vi fundera om det kunde vara blindtarmen. Efter samtal med sjukvårdsupplysningen blev vi rekommenderade att åka direkt in på akuten i Bollnäs.

Så kl kvart i 1 på natten fick jag ringa efter mina föräldrar som fick komma och ta hand om Linnéa och så åkte vi till akuten. där sambon undersöktes. Man beslöt att skicka oss med taxi till Gävle sjukhus. Så kom vi dit och en ny undersökning gjordes. Dom trodde det kunde vara blindtarmen så han blev inlagd på kirurgen. Sedan kom det olika läkare och klämde och kände på magen.... en massa rör med blod togs och så fick vi vänta... så där höll det på till på torsdag kväll då en specialistläkare undersökte Calle och kände hur svullen han var på höger sida. Han trodde det kunde vara någon vävnad som bildats runt blindtarmen och ville göra en skiktröntgen. Det gjorde man sent på kvällen och svaret kom vid lunchtid idag: Inflammation i tarmfickor. Så det blev antibiotikakur i 10 dagar plus nån mer medicin, sen hoppas vi det blir bra.

Så nu är vi hemkomna men rejält trötta. Jag har sovit oroligt på ett hotellrum i natt. Tog en snabb promenad upp till sjukhuset i morse och under tiden Calle sedan väntade på ronden passade jag på att shoppa lite på stan och gå till frissan. Välbehövligt båda delarna. Hur tror ni man känner sig efter drygt ett dygn i mysbyxor och utan hårborste....?

Nu har vi ätit en god gulaschsoppa och nu ska vi gosa framför tv´n.

Kommentarer
Postat av: Maran

Va tjönnt att dä inte va na allvarligare. Blev lite orolen när ja inte hörde nahannan på ett tag.

Poss på er båda!

2008-09-05 @ 20:05:12
URL: http://mar-an1.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0