Omtanke? Skulle inte tro det...

Ja du Berit, man kan ju alltid hoppas. Men omtanke är nog det minsta jag känt att någon visat mig och de mina sedan min vädjan. Det obehagliga är att jag trätt fram med mitt namn, medan resterande är anonyma. Man kan ju misstänka att vissa namn är fingerade också (men det visar sig snart).

Var och handlade på byn idag och det är inte roligt att fundera på om någon av de man möter är någon av de som skrivit. Vad kan hända? Jag har lärt mig att kritiserar man jägares beteende så kan vad som helst hända. Det är viktigare att få vinna jaktlagets tävling än att barn ska få känna sig trygga. Jag har förvisso bott i Stockholmsområdet i nästan 20 år, men jag tror faktiskt att människorna här omkring kan uttrycka sig på ett bättre sätt än Arne (eller vad han nu heter... han har ju svängt sig med annat namn också - men även det kommer att visa sig).

Jag känner starkt obehag och kan inte förstå att man inte kan få ha ett önskemål om att de som prompt måste jaga i dungen SÅ nära vårt hus ska annonsera sin närvaro så man vet att hålla sig därifrån.

Att man inte ens kan få önska det utan förtäckta hot och misstroende från folk som inte törs säga vem dom är. DET är för mig en gåta.

För er som TÖRS det så går det bra att tala om det till mig per mail: [email protected] eller direkt här.

Slut för nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0