Helgbestyr

Hade tänkt fixa lite adventsstämning här hemma i helgen och vi började faktiskt i hundhuset idag :) Vi har isolerat (ja eller snarare sambon har isolerat då - men jag var med ;)) de tre luckor som inte används för in och utgång. Samtidigt har vi hängt upp ytterligare en textil lucka (ja har man små malteserdamer så måste man ha textila - dom törs inte forcera träluckor med sina späda kroppar, det törs däremot Cavalierdamen... finns nog inget hon inte kan forcera ;))) på den ut och ingång som används för att komma ut i inhängnaden.

Sen hängde jag upp en tjock röd hänggardin vid utgångsbåset som också håller den goa värmen inne och bidrar med mysstämning därinne. En gardinkappa till fönstret kom också upp och tidigare i veckan har dom fått in en soffa, en fåtölj och en fotpall... så snart kan man nog bo därinne. Varmt och gott element har de också så det är riktigt mysigt därinne.

Alla fina priser hundarna vunnit hänger på en vägg samt ett fotogalleri över kennelns alla hundar. I varje bås har en tavla kommit upp och varje bås har även en sängplats och matbar. Så det är bara för dem att välja var de vill sova och äta.

Här hemma har jag precis beställt nya gardinkappor av stora dottern som jobbar på Hemtex. Röda och granna och dom ska hänga i köksfönstret. Julgardinerna från i fjol ska upp i grabbens rum (2 kappor) och långgardinerna i dotterns rum. Dom är också röda... inga tomtar eller mönster.. bara läckert julröda....

Så kommer väl stakar och stjärnor upp i veckan här så vi får njuta lite innan vi far iväg till de "körstbenntas" rike som Marie brukar kalla Närke.

Vi har underbara Emma som bor här hos oss när vi är bortresta och tar hand om våra djur och vårt hem.

I kväll ska barnen med kompisar på IP och bowla och Calle och jag ska fika och vara åskådare. Sen ska vi hem och äta tacos sen blir det TV mys..... tur vi har flera tv apparater för smaken varierar ju.... he he



En liten bild från hundhuset innan fixet dock.... får väl masa mig ut i morgon och ta en ny.

Kommentarer
Postat av: Sambon

Ah, vi är så duktiga så! Du glömde nämna att vi lagade ett hål i staketet också! ;))

2008-11-22 @ 17:09:41
URL: http://klatuu.blogg.se/
Postat av: Marie

ja du får lägga ut en bild på "efter" också så man får se hur dä blev!

Stakar å stjärner kan du få njuta åv i dä körstnenntas rike å :)

Å ja ha redan köfft smördegsplatter!

2008-11-22 @ 20:32:49
Postat av: han med bollarna

hehe, så bra Marie att du är förberedd!

2008-11-22 @ 20:34:36
URL: http://klatuu.blogg.se/
Postat av: Marie

Blir både bollar å stakar å kulor när ni kommer!

2008-11-22 @ 22:32:27
Postat av: Lillemoor Nilsson

WOW. Vilket jättefint hundrum, dina "småttor" har!

2008-11-23 @ 16:42:48
URL: http://http;//malteserkennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0