Åska......

Idag ska vi stänga ny hage till hästarna... en fördel om vädret är bra alltså.... men vad händer?? Jo ett en timmas åskväder drar förbi... Sambon har åkt in till byn och Bollnäs för att utträtta några ärenden och råkar ut för samtidig åska och blixt vid Statoilmacken i Bollnäs... allt gick bra och sambon blev inte mer laddad än vanligt ha ha ha... vilket är tur ;))

Nu ska sonen skjutsas till en kompis, sen hoppas jag vädret håller uppe så vi kan stängsla....

Dolly, den lilla valpen tränar sig att vara social med hundflocken idag, vilket hon inte tycker är nån höjdare. Det behövdes ett åskväder för att hon skulle lämna sin skällplats vid hundgårdsnätet och gå in till de andra.
Tidigar har den lilla plutthunden kunnat krypa emellan maskorna i nätet, men jag tror inte det går längre. Säkert har hon festat på för mycket korv och ost under semestern....

Hero betar i godan ro och väntar på att hagen ska bli ännu större. Katterna har avmaskats alla tre efter det att Mimmi upptäckts med bandmask.... usch.... men så är det att ha djur. De är väl inte de mest rena ibland. Men fångar man så mycket råttor, möss och sork som våra katter gör så är det väl så att man borde ha rabatt på Axilur.


Nu ska jag gå ut och stängsla hage....


Kommentarer
Postat av: Marie

Har nu tre gatter nu igen, tjönnt :)

2008-07-21 @ 20:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0